Mijn Salon

Bij VIPdogs by Véro wordt er gekeken naar de vachtstructuur van uw hond. In overleg met u als eigenaar van de hond wordt bepaald welke behandeling uw hond krijgt. Alle rassen zijn welkom en kunnen volgens de rasstandaard getrimd worden, uiteraard zijn bastaards ook meer dan welkom.

Ik werk 1-op-1, dit wil zeggen dat enkel uw hond in het trimsalon aanwezig is tijdens de behandeling. Dit zorgt ervoor dat al mijn aandacht naar uw hond gaat, ik neem dan ook uitgebreid de tijd voor de verzorging van uw hond en indien nodig krijgt de hond ook eens een kleine pauze.

In tegenstelling tot vele andere kapsalons, vind ik het wel leuk dat de baasjes bij hun dieren kunnen blijven terwijl ik mijn behandeling doe. 

Voor de meeste honden is een bezoek aan het trimsalon op zich al een hele stress situatie en doordat de baasjes in de buurt zijn voelen de meeste honden zich beter.

Maak een afspraak

Met heel veel liefde en toewijding geef ik uw trouwe viervoeter de beste verzorging die het verdient. Contacteer me gerust voor een afspraak.